Naše strokovno znanje o nutricionistiki

Prehranske odločitve, ki jih sprejmete danes, lahko imajo pomemben pozitiven vpliv na prihodnje zdravje vašega otroka

Aptaclubovi strokovnjaki za nutricionistiko v zgodnjem življenjskem obdobju vam staršem pomagajo pri sprejemanju prehranskih odločitev v vseh fazah, od obdobja pred spočetjem do takrat, ko vaš otrok doseže starost malčka. Spoznajte več o prehrani v zgodnjem otroštvu in o tem, kako nenehno raziskujemo in uvajamo inovacije v korist dojenčkov in njihovih družin po vsem svetu.

Prihodnje zdravje vašega otroka se začne tukaj

Za pomembnost prehrane dojenčkov in malčkov smo se vedno zavzemali z vso strastjo. In z leti so raziskave pokazale, kako zelo pomemben vpliv lahko ima prehrana v zgodnjem otroštvu.

Danes na splošno velja, da lahko ima prehrana v zgodnjem otroštvu velik in dolgoročen vpliv na otrokovo zdravje. Še pred spočetjem otroka so vaše prehranske odločitve temelj za njegovo rast, razvoj in dobro počutje v prihodnosti. Razumevanje vloge, ki jo imajo posamezna hranila v vsaki fazi, vam lahko pomaga, da kar najbolj izkoristite potencial živil, ki jih uživate vi in vaš otrok, od obdobja pred spočetjem, med nosečnostjo in dojenjem ter vse do uvajanja goste hrane in še pozneje.

Preučite naše strokovno znanje o nutricionistiki za obdobje, ki vas zanima:

Kako se izdeluje Aptamil?

Naše mlečne formule so izdelane skrbno in strokovno. Preberite več o tem, kako iz svežega kravjega mleka ustvarimo posebej prilagojeno mlečno formulo.

Aptamil, proizvodnja in zagotavljanje kakovosti

Naše mlečne formule se na vseh stopnjah razvoja proizvajajo s skrbnostjo in na podlagi strokovnega znanja, ki si ju po našem mnenju zasluži tako vsak starš kot vsak dojenček.

Za dojenčke je najboljše dojenje

Najprej preberite to pomembno obvestilo

S klikom na gumb za nadaljevanje si boste lahko ogledali informacije o mlečnih formulah za dojenčke Aptamil in drugih izdelkih. Če se odločite nadaljevati, soglašate, da vam Aptaclub na vašo zahtevo posreduje te informacije v informativne namene. Za informirano izbiro glede hranjenja dojenčka z mlečno formulo in navajanja na gosto hrano se posvetujte z zdravstvenim delavcem

Za dojenčke je dojenje najboljša izbira, saj prinaša številne koristi. Pomembno je, da pri pripravi na dojenje in v času dojenja uživate zdravo in uravnoteženo prehrano. Kombiniranje dojenja in hranjenja po steklenički v prvih tednih po rojstvu lahko zmanjša količino proizvedenega materinega mleka, zato je kasneje odločitev, da ne želite dojiti, težko spremeniti.

Upoštevati je treba tako socialne kot finančne vidike hranjenja dojenčka z mlečno formulo. Neustrezna uporaba mlečne formule za dojenčke ali neustrezna izbira živil ali načinov hranjenja lahko pomeni nevarnost za zdravje. Če dojenčka hranite z mlečno formulo, morate skrbno upoštevati proizvajalčeva navodila za uporabo – če navodil ne upoštevate, to utegne škodovati zdravju vašega dojenčka.

Select your country