Izjava o dostopnosti

Zavezani smo k temu, da bo spletno mesto Aptaclub prijeten in koristen vir informacij in podpore za vsakogar, ki ga obišče.

Z upoštevanjem smernic za dostopnost spletne vsebine (WCAG) 2.0 želimo ponuditi uporabniku prijazno izkušnjo za ljudi vseh sposobnosti.

Smernice imajo tri stopnje dostopnosti (A, AA in AAA). Za cilj spletnega mesta Aptaclub smo izbrali srednjo raven, AA.

Čeprav si nenehno prizadevamo doseči raven dostopnosti AA, lahko obstajajo področja, ki bi jih lahko izboljšali. Radi bi slišali vaše mnenje, če naletite na kateri koli vidik, ki ne ustreza vašim potrebam – z vašo pomočjo lahko ponudimo pozitivno izkušnjo za vse naše obiskovalce.

Če želite stopiti v stik s kakršnimi koli komentarji, mislimi ali predlogi o tem, kako narediti Aptaclub bolj dostopen, se obrnite na našo kontaktno stran.

Za dojenčke je najboljše dojenje

Najprej preberite to pomembno obvestilo

S klikom na gumb za nadaljevanje si boste lahko ogledali informacije o mlečnih formulah za dojenčke Aptamil in drugih izdelkih. Če se odločite nadaljevati, soglašate, da vam Aptaclub na vašo zahtevo posreduje te informacije v informativne namene. Za informirano izbiro glede hranjenja dojenčka z mlečno formulo in navajanja na gosto hrano se posvetujte z zdravstvenim delavcem

Za dojenčke je dojenje najboljša izbira, saj prinaša številne koristi. Pomembno je, da pri pripravi na dojenje in v času dojenja uživate zdravo in uravnoteženo prehrano. Kombiniranje dojenja in hranjenja po steklenički v prvih tednih po rojstvu lahko zmanjša količino proizvedenega materinega mleka, zato je kasneje odločitev, da ne želite dojiti, težko spremeniti.

Upoštevati je treba tako socialne kot finančne vidike hranjenja dojenčka z mlečno formulo. Neustrezna uporaba mlečne formule za dojenčke ali neustrezna izbira živil ali načinov hranjenja lahko pomeni nevarnost za zdravje. Če dojenčka hranite z mlečno formulo, morate skrbno upoštevati proizvajalčeva navodila za uporabo – če navodil ne upoštevate, to utegne škodovati zdravju vašega dojenčka.

Select your country