Aptamil Organic

Aptamil Organic nadaljevalno mleko – organska formula s preverjeno kakovostjo

Že več kot 50 let raziskujemo čudovite lastnosti materinega mleka in njegov izvorni načrt za nego in razvoj otroka in podporo njegovega imunskega sistema.

V naši novi organski formuli smo združili vse svoje znanje: izdelano iz izbranih organskih sestavin, ki temeljijo na našem strokovnem znanju in znani kakovosti – za vas in vašega otroka. Po navdihu naših znanstvenih dognanj je bila razvita naša edinstvena kombinacija hrani.​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

Pregled Aptamil Organic 2

Aptamil Organic 1

Aptamil Organic 2

Organske sestavine najvišje ka​kovosti

Preberite več o organskih surovinah

Certificirano v skladu z veljavnimi organskimi smernicami

Ekološki pečat pomeni ekološko pridelavo in dobro počutje živali.

Organsko kmetovanje

Kravam je treba zagotoviti svežo travo ali seno. Druga krma, kot je zdrob pozimi, prihaja iz ekološkega kmetovanja (v skladu z zakonodajo).

Naša tovarna v Wexfordu

Naša tovarna v Wxfordu na Irskem uporablja 100% električno energijo iz obnovljivih virov.

Pogosta vprašanja glede organske pridelave

Skupaj za okolje

Kako pravilno odvržemo embalažo?

Korak 1

Pokrov snemite s škatle.

Korak 2

Reciklirajte vsak del posebej tako, da ga odvržete v ustrezen zabojnik.

Korak 3

Danone si kot matično podjetje Nutricia Milupa prizadeva, da bi vso embalažo lahko ponovno uporabili ali reciklirali do leta 2025. Hkrati si prizadevamo, da bi svoje izdelke oblikovali tako, da bi optimizirali uporabo materialov in se izognili odpadkom. Vemo, da na mnogih področjih še nismo popolni in še naprej delamo na najboljših možnih rešitvah.

Za dojenčke je najboljše dojenje

Najprej preberite to pomembno obvestilo

S klikom na gumb za nadaljevanje si boste lahko ogledali informacije o mlečnih formulah za dojenčke Aptamil in drugih izdelkih. Če se odločite nadaljevati, soglašate, da vam Aptaclub na vašo zahtevo posreduje te informacije v informativne namene. Za informirano izbiro glede hranjenja dojenčka z mlečno formulo in navajanja na gosto hrano se posvetujte z zdravstvenim delavcem

Za dojenčke je dojenje najboljša izbira, saj prinaša številne koristi. Pomembno je, da pri pripravi na dojenje in v času dojenja uživate zdravo in uravnoteženo prehrano. Kombiniranje dojenja in hranjenja po steklenički v prvih tednih po rojstvu lahko zmanjša količino proizvedenega materinega mleka, zato je kasneje odločitev, da ne želite dojiti, težko spremeniti.

Upoštevati je treba tako socialne kot finančne vidike hranjenja dojenčka z mlečno formulo. Neustrezna uporaba mlečne formule za dojenčke ali neustrezna izbira živil ali načinov hranjenja lahko pomeni nevarnost za zdravje. Če dojenčka hranite z mlečno formulo, morate skrbno upoštevati proizvajalčeva navodila za uporabo – če navodil ne upoštevate, to utegne škodovati zdravju vašega dojenčka.

Select your country