Aptamil® 1: Začetno mleko od 0 do 6 mesecev

Že več kot 40 let raziskujemo čudovite lastnosti materinega
mleka, ki imajo svoj notranji, najboljši načrt za nego in razvoj otroka

Potovanje vašega dojenčka s formulo Aptamil®

Korak 1:

Aptamil® začetno mleko od rojstva naprej

Korak 2: 

Aptamil® Nadaljevalno mleko po 10. mesecu starosti

Korak 3: 

Aptamil® mleko in otroška hrana za malčke od 1 do 3 let starosti

Več od naših strokovnjakov

Aptamil®

Naši predani znanstveniki že več kot 40 let pionirsko raziskujejo čudeže materinega mleka in prehrane dojenčkov. Tako ste lahko prepričani, da naša ponudba prehransko prilagojenih formul podpira njihovo rast in razvoj od prvega dne.

Razumevanje adaptiranega mleka

Naš jasen vodnik vam bo pomagal razumeti razlike med vrstami mlečnih formul, ki so na voljo za dojenčke in malčke.

Zagotovljena kakovost

Predani smo cilju, da za vas in vašega otroka zagotovimo le najboljše.

Ne proizvajamo izdelkov blagovnih znamk supermarketov.

Preberite več o naših zavezah za zagotavljanje visoke kakovosti.

Pomembno obvestilo

Za dojenčke je najboljše dojenje. Če dojenček ni dojen, je začetno mleko za dojenčke primerno že od rojstva dalje. Nadaljevalno mleko je namenjeno le dojenčkom, starejšim od 6 mesecev, kot del raznolike prehrane in se ne smejo uporabljati kot nadomestek materinega mleka pred dopolnjenim 6. mesecem starosti. Priporočamo, da odločitev o hranjenju dojenčka z mlečno formulo vključno z odločitvijo o začetku odstavljanja in uvajanja goste hrane, sprejmete po nasvetu zdravnika, patronažne sestre, zdravstvenega delavca, medicinske sestre, dietetika, farmacevta ali drugega strokovnjaka, specializiranega za nego matere in otroka, in sicer glede na otrokove individualne potrebe.

Za dojenčke je najboljše dojenje

Najprej preberite to pomembno obvestilo

S klikom na gumb za nadaljevanje si boste lahko ogledali informacije o mlečnih formulah za dojenčke Aptamil in drugih izdelkih. Če se odločite nadaljevati, soglašate, da vam Aptaclub na vašo zahtevo posreduje te informacije v informativne namene. Za informirano izbiro glede hranjenja dojenčka z mlečno formulo in navajanja na gosto hrano se posvetujte z zdravstvenim delavcem

Za dojenčke je dojenje najboljša izbira, saj prinaša številne koristi. Pomembno je, da pri pripravi na dojenje in v času dojenja uživate zdravo in uravnoteženo prehrano. Kombiniranje dojenja in hranjenja po steklenički v prvih tednih po rojstvu lahko zmanjša količino proizvedenega materinega mleka, zato je kasneje odločitev, da ne želite dojiti, težko spremeniti.

Upoštevati je treba tako socialne kot finančne vidike hranjenja dojenčka z mlečno formulo. Neustrezna uporaba mlečne formule za dojenčke ali neustrezna izbira živil ali načinov hranjenja lahko pomeni nevarnost za zdravje. Če dojenčka hranite z mlečno formulo, morate skrbno upoštevati proizvajalčeva navodila za uporabo – če navodil ne upoštevate, to utegne škodovati zdravju vašega dojenčka.

Select your country