Aptamil Pepti Syneo

400 g

Za prehransko uravnavanje alergije na beljakovine kravjega mleka od rojstva naprej.

Že več kot 40 let je naša skupina znanstvenikov in strokovnjakov (več kot 500) pionir v raziskovanju otroške hrane.

Te raziskave so nam omogočile razvoj našega Aptamil Pepti SYNEO, ki je bil posebej razvit za dojenčke z diagnozo alergije na beljakovine kravjega mleka. Edina formula, ki vsebuje SYNEOTM in ekstenzivno hidrolizirane beljakovine, ki so bili razviti za prehransko uravnavanje alergije na beljakovine kravjega mleka. Živilo za posebne zdravstvene namene. Izdelek se lahko uporablja le pod strokovnim nadzorom.

Sorodni izdelki

 • Aptamil 2 PRONUTRA

  Aptamil Pronutra 2, 400g – nadaljevalno mleko za dohranjevanje dojenčkov po 6. mesecu starosti.

 • Aptamil Pronutra 2+

  Aptamil Pronutra 2+ – mleko za malčke po 2. letu starosti. Z dodatkom mešanice prehranskih vlaknin GOS/FOS.

 • APTAMIL 2 Liquid

  Aptamil Pronutra 2 – nadaljevalno mleko za dohranjevanje dojenčkov po 6. mesecu starosti.

 • Aptamil Pregomin Allergy Digestive Care

  Aptamil Pregomin Allergy Digestive Care (ADC) – posebej pripravljenega za dojenčke z diagnosticirano alergijo na beljakovine kravjega mleka ali/in malabsorpcijo maščob.

 • Aptamil Organic 1

  Aptamil Organic 1 – Organsko začetno mleko s preverjeno kakovostjo za dojenčke od 0 do 6 mesecev starosti

 • Aptamil Organic 2

  Aptamil Organic 2 – Organsko nadaljevalno mleko za dojenčke od 6. meseca naprej

 • Aptamil Premature

  Aptamil Premature – posebej pripravljena formula za nedonošenčke in dojenčke z nizko porodno in jim pomaga zadovoljiti posebne prehranske potrebe.

 • Aptamil Comfort 1

  Aptamil Comfort 1 – posebej pripravljen za dojenčke s kolikami in/ali zaprtjem.

Za dojenčke je najboljše dojenje

Najprej preberite to pomembno obvestilo

S klikom na gumb za nadaljevanje si boste lahko ogledali informacije o mlečnih formulah za dojenčke Aptamil in drugih izdelkih. Če se odločite nadaljevati, soglašate, da vam Aptaclub na vašo zahtevo posreduje te informacije v informativne namene. Za informirano izbiro glede hranjenja dojenčka z mlečno formulo in navajanja na gosto hrano se posvetujte z zdravstvenim delavcem

Za dojenčke je dojenje najboljša izbira, saj prinaša številne koristi. Pomembno je, da pri pripravi na dojenje in v času dojenja uživate zdravo in uravnoteženo prehrano. Kombiniranje dojenja in hranjenja po steklenički v prvih tednih po rojstvu lahko zmanjša količino proizvedenega materinega mleka, zato je kasneje odločitev, da ne želite dojiti, težko spremeniti.

Upoštevati je treba tako socialne kot finančne vidike hranjenja dojenčka z mlečno formulo. Neustrezna uporaba mlečne formule za dojenčke ali neustrezna izbira živil ali načinov hranjenja lahko pomeni nevarnost za zdravje. Če dojenčka hranite z mlečno formulo, morate skrbno upoštevati proizvajalčeva navodila za uporabo – če navodil ne upoštevate, to utegne škodovati zdravju vašega dojenčka.

Select your country