Aptamil Pregomin Allergy Digestive Care

400g

Aptamil Proexpert Pregomin ADC je namenjen za dietetsko uravnavanje alergije na beljakovine kravjega mleka in intolerance na hrano, ki se kaže v malabsorpciji in driski dojenčkov, od rojstva naprej.

S 120-imi leti tradicije je Nutricia največji strokovnjak na področju prehrane v zgodnjem obdobju. Že več kot 40 let je naša skupina znanstvenikov in strokovnjakov (več kot 500) pionir v raziskavi otroške hrane.
Te raziskave so nam omogočile razvoj našega Aptamil Pregomin Allergy Digestive Care (ADC), posebej pripravljenega za dojenčke z diagnosticirano alergijo na beljakovine kravjega mleka ali/in malabsorpcijo maščob.

Živilo za posebne zdravstvene namene, namenjeno za prehransko uravnavanje alergije na beljakovine kravjega mleka in/ali malabsorpcije maščob pri dojenčkih od rojstva naprej. Specialna, hipoalergena formula vsebuje ekstenzivni hidrolizat sirotke, LCP (DHA, AA, EPA), 50% MCT, nukleotide. Edini ogljikov hidrat je glukozni sirup in maltodekstrin. Brez laktoze.​

Za dojenčke je najboljše dojenje

Najprej preberite to pomembno obvestilo

S klikom na gumb za nadaljevanje si boste lahko ogledali informacije o mlečnih formulah za dojenčke Aptamil in drugih izdelkih. Če se odločite nadaljevati, soglašate, da vam Aptaclub na vašo zahtevo posreduje te informacije v informativne namene. Za informirano izbiro glede hranjenja dojenčka z mlečno formulo in navajanja na gosto hrano se posvetujte z zdravstvenim delavcem

Za dojenčke je dojenje najboljša izbira, saj prinaša številne koristi. Pomembno je, da pri pripravi na dojenje in v času dojenja uživate zdravo in uravnoteženo prehrano. Kombiniranje dojenja in hranjenja po steklenički v prvih tednih po rojstvu lahko zmanjša količino proizvedenega materinega mleka, zato je kasneje odločitev, da ne želite dojiti, težko spremeniti.

Upoštevati je treba tako socialne kot finančne vidike hranjenja dojenčka z mlečno formulo. Neustrezna uporaba mlečne formule za dojenčke ali neustrezna izbira živil ali načinov hranjenja lahko pomeni nevarnost za zdravje. Če dojenčka hranite z mlečno formulo, morate skrbno upoštevati proizvajalčeva navodila za uporabo – če navodil ne upoštevate, to utegne škodovati zdravju vašega dojenčka.

Select your country