Torba za porodnišnico

Torba za porodnišnico

ohso amelia
Toplo priporočam pitje po slamici. Tako bo lahko vaš partner med porodom držal vašo pijačo, kar vam bo zelo olajšalo porod!
Dawn, bralka Oh So Amelia

this mama life
Čudovit komplet za diplomiranje za mojo malčico
Claire, bralka This Mama Life
hello baby
Veliko prigrizkov za moža!
Susan, bralka Hello Baby

Drugi koristni nasveti

Če ste predvideni za carski rez ali če boste rodili dvojčka, bo potrebno nekaj več predhodnih priprav. Več informacij v nadaljevanju.

Sorodni članki

Za dojenčke je najboljše dojenje

Najprej preberite to pomembno obvestilo

S klikom na gumb za nadaljevanje si boste lahko ogledali informacije o mlečnih formulah za dojenčke Aptamil in drugih izdelkih. Če se odločite nadaljevati, soglašate, da vam Aptaclub na vašo zahtevo posreduje te informacije v informativne namene. Za informirano izbiro glede hranjenja dojenčka z mlečno formulo in navajanja na gosto hrano se posvetujte z zdravstvenim delavcem

Za dojenčke je dojenje najboljša izbira, saj prinaša številne koristi. Pomembno je, da pri pripravi na dojenje in v času dojenja uživate zdravo in uravnoteženo prehrano. Kombiniranje dojenja in hranjenja po steklenički v prvih tednih po rojstvu lahko zmanjša količino proizvedenega materinega mleka, zato je kasneje odločitev, da ne želite dojiti, težko spremeniti.

Upoštevati je treba tako socialne kot finančne vidike hranjenja dojenčka z mlečno formulo. Neustrezna uporaba mlečne formule za dojenčke ali neustrezna izbira živil ali načinov hranjenja lahko pomeni nevarnost za zdravje. Če dojenčka hranite z mlečno formulo, morate skrbno upoštevati proizvajalčeva navodila za uporabo – če navodil ne upoštevate, to utegne škodovati zdravju vašega dojenčka.

Select your country