Poop Checker

Poopchecker 사용 방법

  1. 기저귀 사진 - 아기의 변이 기저귀에 묻었을 때 가장 잘 식별되어 정확한 분석 결과를 받을 수 있습니다. 적당한 사진이 없으시다면, Poopchecker 매뉴얼을 사용하시는 것을 권해드립니다.
  2. 색상과 밝기 - 모든 사진이 아이의 실제 변 색깔과 양상을 반영하는 것은 아닙니다. 분석이 100% 정확하지 않다면 매뉴얼 옵션을 통해 조정해주세요.
  3. 최신 정보 제공 - 아이의 영양과 건강에 대한 자세한 정보를 받아보시기 원한다면 압타클럽에 가입해주세요.

사진을 업로드 할 수 없으신가요? 그렇다면 Manual Poopchecker를 사용해 보시기 바랍니다.

Poopchecker 사용 방법

More than 90% of mothers of infants and toddlers concluded that an automated tool to score stool consistencies would be helpful1

With the advancement of smartphone technology, AI now allows for the assessment of children’s stool consistencies. This tool is easy to use and gives access to real-time objective stool consistency scoring. Using this AI tool also helps to overcome limitations of other methods relying on caregiver reporting.

Gift-icon-transparent

Join our Aptaclub

To give your precious little one nothing but the best, we know that every little bit of help goes a long way. Let us partner with you in raising your child resilient!

  • 20% OFF coupon for your first buy
  • Dedicated Careline support
  • Tailored e-mail for your specific pregnancy/baby/toddler journey
  • Notification for new special content on our website
  • Information about gut health, immunity and nutrition
  • Special Promos and more

Za dojenčke je najboljše dojenje

Najprej preberite to pomembno obvestilo

S klikom na gumb za nadaljevanje si boste lahko ogledali informacije o mlečnih formulah za dojenčke Aptamil in drugih izdelkih. Če se odločite nadaljevati, soglašate, da vam Aptaclub na vašo zahtevo posreduje te informacije v informativne namene. Za informirano izbiro glede hranjenja dojenčka z mlečno formulo in navajanja na gosto hrano se posvetujte z zdravstvenim delavcem

Za dojenčke je dojenje najboljša izbira, saj prinaša številne koristi. Pomembno je, da pri pripravi na dojenje in v času dojenja uživate zdravo in uravnoteženo prehrano. Kombiniranje dojenja in hranjenja po steklenički v prvih tednih po rojstvu lahko zmanjša količino proizvedenega materinega mleka, zato je kasneje odločitev, da ne želite dojiti, težko spremeniti.

Upoštevati je treba tako socialne kot finančne vidike hranjenja dojenčka z mlečno formulo. Neustrezna uporaba mlečne formule za dojenčke ali neustrezna izbira živil ali načinov hranjenja lahko pomeni nevarnost za zdravje. Če dojenčka hranite z mlečno formulo, morate skrbno upoštevati proizvajalčeva navodila za uporabo – če navodil ne upoštevate, to utegne škodovati zdravju vašega dojenčka.

Select your country