Poop Checker

AI Poop Checker

Your child’s poop condition can speak a lot about their health and wellbeing. A baby’s poop colour and consistency will change due to
changes in their diet. So what’s normal and what isn’t?

Our Poop Checker Tool is here to help! Upload a photo to let our AI Algorithm analyse and provide care advice. Alternatively, use the sliders to select the colour and consistency that most closely matches your child’s poop.

Manual Poop Checker

Use the sliders to select the colour and consistency that most closely matches your child’s poop and get care advice for your child’s tummy.

AI Poop Checker

Try our new Poopchecker AI! Upload a photo to let our AI Algorithm analyse and provide care advice.
Gift-icon-transparent

Join our Aptaclub

To give your precious little one nothing but the best, we know that every little bit of help goes a long way. Let us partner with you in raising your child resilient!

  • 20% OFF coupon for your first buy
  • Dedicated Careline support
  • Tailored e-mail for your specific pregnancy/baby/toddler journey
  • Notification for new special content on our website
  • Information about gut health, immunity and nutrition
  • Special Promos and more

Za dojenčke je najboljše dojenje

Najprej preberite to pomembno obvestilo

S klikom na gumb za nadaljevanje si boste lahko ogledali informacije o mlečnih formulah za dojenčke Aptamil in drugih izdelkih. Če se odločite nadaljevati, soglašate, da vam Aptaclub na vašo zahtevo posreduje te informacije v informativne namene. Za informirano izbiro glede hranjenja dojenčka z mlečno formulo in navajanja na gosto hrano se posvetujte z zdravstvenim delavcem

Za dojenčke je dojenje najboljša izbira, saj prinaša številne koristi. Pomembno je, da pri pripravi na dojenje in v času dojenja uživate zdravo in uravnoteženo prehrano. Kombiniranje dojenja in hranjenja po steklenički v prvih tednih po rojstvu lahko zmanjša količino proizvedenega materinega mleka, zato je kasneje odločitev, da ne želite dojiti, težko spremeniti.

Upoštevati je treba tako socialne kot finančne vidike hranjenja dojenčka z mlečno formulo. Neustrezna uporaba mlečne formule za dojenčke ali neustrezna izbira živil ali načinov hranjenja lahko pomeni nevarnost za zdravje. Če dojenčka hranite z mlečno formulo, morate skrbno upoštevati proizvajalčeva navodila za uporabo – če navodil ne upoštevate, to utegne škodovati zdravju vašega dojenčka.

Select your country