Aptamil, proizvodnja in zagotavljanje kakovosti

Zagotovljena kakovost

V podjetju Aptamil se posvečamo izdelavi prilagojenih mlečnih formul, ki so zasnovane na podlagi 40-letnega raziskovanja edinstvenih lastnosti materinega mleka.

Naše mlečne formule se na vseh stopnjah razvoja proizvajajo s skrbnostjo in na podlagi strokovnega znanja, ki si ju po našem mnenju zasluži tako vsak starš kot vsak dojenček.

So mlečne formule blagovnih znamk trgovskih verig enake mlečnim formulam Aptamil?

Mlečna formula Aptamil ni enaka mlečnim formulam blagovnih znamk trgovskih verig ali drugih blagovnih znamk in Aptamil ne proizvaja izdelkov blagovnih znamk trgovskih verig ali drugih blagovnih znamk. Aptamil proizvajajo izključno naše tovarne Nutricia.

V nadaljevanju si preberite o tem, kako se proizvajajo naše mlečne formule, in o postopkih, s katerimi zagotavljamo, da so izpolnjeni naši visoki standardi.

Kako se izdeluje Aptamil?

Naše mlečne formule so izdelane skrbno in strokovno. Preberite več o tem, kako iz svežega kravjega mleka ustvarimo posebej prilagojeno mlečno formulo.

Aptamil, proizvodnja in zagotavljanje kakovosti

V podjetju Aptamil se posvečamo izdelavi prilagojenih mlečnih formul, ki so zasnovane na podlagi 40-letnega raziskovanja edinstvenih lastnosti materinega mleka.

Za dojenčke je najboljše dojenje

Najprej preberite to pomembno obvestilo

S klikom na gumb za nadaljevanje si boste lahko ogledali informacije o mlečnih formulah za dojenčke Aptamil in drugih izdelkih. Če se odločite nadaljevati, soglašate, da vam Aptaclub na vašo zahtevo posreduje te informacije v informativne namene. Za informirano izbiro glede hranjenja dojenčka z mlečno formulo in navajanja na gosto hrano se posvetujte z zdravstvenim delavcem

Za dojenčke je dojenje najboljša izbira, saj prinaša številne koristi. Pomembno je, da pri pripravi na dojenje in v času dojenja uživate zdravo in uravnoteženo prehrano. Kombiniranje dojenja in hranjenja po steklenički v prvih tednih po rojstvu lahko zmanjša količino proizvedenega materinega mleka, zato je kasneje odločitev, da ne želite dojiti, težko spremeniti.

Upoštevati je treba tako socialne kot finančne vidike hranjenja dojenčka z mlečno formulo. Neustrezna uporaba mlečne formule za dojenčke ali neustrezna izbira živil ali načinov hranjenja lahko pomeni nevarnost za zdravje. Če dojenčka hranite z mlečno formulo, morate skrbno upoštevati proizvajalčeva navodila za uporabo – če navodil ne upoštevate, to utegne škodovati zdravju vašega dojenčka.

Select your country