Zagotavljanje kakovosti Aptamil

Povzetek

Aptamil se zavzema za proizvodnjo najkakovostnejšega mlečnega mleka in uporablja obsežno in popolno serijo pregledov, da bi družine pridobile zaupanje pri izbiri naših izdelkov. Preberite več o korakih, ki jih izvajamo, da zagotovimo doseganje naših strogih standardov kakovosti, izdelkov in varnosti.

Če vas zanima, kako sveže kravje mleko predelamo v prilagojeno formulo, lahko izveste tudi, kako nastajajo adaptirana mleka Aptamil.

Vsaka serija formule v prahu EaZypack mora opraviti 31 kontrolnih testov kakovosti,

preden zapusti tovarno.

Za vsa adaptirana mleka Aptamil izvajamo veliko število kemičnih, fizikalnih in mikrobioloških testov, kot so analize maščob, beljakovin in vlage, da zagotovimo, da formula ustreza našim strogim specifikacijam.

Mleko v prahu se preseje skozi fino sito z odprtinami 2 mm, da se zagotovi enakomerna velikost prahu in popolnoma prozoren. Prašek nato pakiramo v naše posebej oblikovane kadi.

Dušik se uporablja za izpiranje kisika iz kadi za prah; to ohranja svežino izdelka, zato se kadi neprekinjeno testirajo na vsebnost kisika, poleg tega pa so zavarovane s toplotno zaprtim pokrovom iz folije.

Uporablja se sofisticiran detektor, ki zagotavlja, da vsi paketi ohranjajo enako težo. Merice se samodejno odmerjajo v naše posode za prah, nato pa se vsi izdelki skenirajo z rentgenskim aparatom, da se zagotovi dosledna kakovost.

Vzorce vzamemo pred in po pakiranju ter testiramo v skladu z našimi strogimi standardi za izdelke. Izvajamo tudi številne rutinske teste, da zagotovimo celovitost embalaže. Vse to, preden eno samo pakiranje Aptamila zapusti našo tovarno.

Za dojenčke je najboljše dojenje

Najprej preberite to pomembno obvestilo

S klikom na gumb za nadaljevanje si boste lahko ogledali informacije o mlečnih formulah za dojenčke Aptamil in drugih izdelkih. Če se odločite nadaljevati, soglašate, da vam Aptaclub na vašo zahtevo posreduje te informacije v informativne namene. Za informirano izbiro glede hranjenja dojenčka z mlečno formulo in navajanja na gosto hrano se posvetujte z zdravstvenim delavcem

Za dojenčke je dojenje najboljša izbira, saj prinaša številne koristi. Pomembno je, da pri pripravi na dojenje in v času dojenja uživate zdravo in uravnoteženo prehrano. Kombiniranje dojenja in hranjenja po steklenički v prvih tednih po rojstvu lahko zmanjša količino proizvedenega materinega mleka, zato je kasneje odločitev, da ne želite dojiti, težko spremeniti.

Upoštevati je treba tako socialne kot finančne vidike hranjenja dojenčka z mlečno formulo. Neustrezna uporaba mlečne formule za dojenčke ali neustrezna izbira živil ali načinov hranjenja lahko pomeni nevarnost za zdravje. Če dojenčka hranite z mlečno formulo, morate skrbno upoštevati proizvajalčeva navodila za uporabo – če navodil ne upoštevate, to utegne škodovati zdravju vašega dojenčka.

Select your country