Spočetje

Živila, ki se jih je treba izogibati, ko poskušate zanositi

Folna kislina v nosečnosti in pri zanositvi – ali pomaga?

Več od naših strokovnjakov

Pridružite se Aptaclub na Facebooku

Všečkajte našo stran na Facebooku, da se pridružite tisočim bodočim in novopečenim mamicam, ki razpravljajo in delijo svoje izkušnje.

Pridružite se Aptaclub na Instagramu

Spremljajte nas na Instagramu za izobraževalne, navdihujoče objave, ki praznujejo vašo nosečnost in starševsko pot.

Pridružite se Aptaclub na YouTubu

Od pakiranja vaše bolnišnične torbe do položajev za dojenje in nasvetov za odstavljanje – naši vodniki z navodili so vam na voljo, da vam pomagajo na vseh stopnjah.

Za dojenčke je najboljše dojenje

Najprej preberite to pomembno obvestilo

S klikom na gumb za nadaljevanje si boste lahko ogledali informacije o mlečnih formulah za dojenčke Aptamil in drugih izdelkih. Če se odločite nadaljevati, soglašate, da vam Aptaclub na vašo zahtevo posreduje te informacije v informativne namene. Za informirano izbiro glede hranjenja dojenčka z mlečno formulo in navajanja na gosto hrano se posvetujte z zdravstvenim delavcem

Za dojenčke je dojenje najboljša izbira, saj prinaša številne koristi. Pomembno je, da pri pripravi na dojenje in v času dojenja uživate zdravo in uravnoteženo prehrano. Kombiniranje dojenja in hranjenja po steklenički v prvih tednih po rojstvu lahko zmanjša količino proizvedenega materinega mleka, zato je kasneje odločitev, da ne želite dojiti, težko spremeniti.

Upoštevati je treba tako socialne kot finančne vidike hranjenja dojenčka z mlečno formulo. Neustrezna uporaba mlečne formule za dojenčke ali neustrezna izbira živil ali načinov hranjenja lahko pomeni nevarnost za zdravje. Če dojenčka hranite z mlečno formulo, morate skrbno upoštevati proizvajalčeva navodila za uporabo – če navodil ne upoštevate, to utegne škodovati zdravju vašega dojenčka.

Select your country